Sunday, October 12, 2008

Raya 2008

24th & 25th Sept Wednesday & Thursday
Struggled siapkan project dge
had two test
siapkan lab report
tak dapat tidur

26th Sept Friday
masih tak dapat tidur
bertolak ke kuala lumpur
makan di uptown damansara
ke midvalley
juga ke sunway pyramid
agenda bershopping gagal. result : tiada hasil satu haram pun

27th Sept Saturday
tidur sekejap dan bangun pagi
ke sunway pyramid sebab ada orang gatal nak jco sebelum balik jb
bertolak ke johor bahru
terus menuju ke carwarsh sebaik sampai
ke bazaar berdekatan rumah

28th Sept Sunday
bangun pagi lagi untuk ke kubur bersama keluarga. *masih tak cukup tidur*
ke pelangi metrojaya
ke plaza angsana
berbuka di senibong seafood
tidur sebaik jam mencecah 10 malam

29th Sept Monday
bangun pada jam 4 petang..*cukup tidur*
berjaya memujuk tak balik kampung hari ni
ke tebrau city
ke pusat karaoke berhampiran

30th Sept Tuesday
bertolak pulang ke muar
menganyam ketupat dan membuat kek

1st Oct Wednesday
Raya!
bangun pagi nak pergi semayang raya tapi terlambat jugak
result : semayang atas tar jalan and dengar khutbah sambil bersandar di honda city entah siapa.
kenduri dan sedikit tahlil
tidur beramai2 bergelimpangan di depan tv pada waktu tengah hari *tiap2 tahun raya mesti ada agenda ni*

2nd Oct Thursday
sangat bosan sebab duduk rumah saje menanti orang datang

3rd Oct Friday
pulang ke tanah air jb
singgah beraya di rumah akak ku di kluang. makan mee bandung
beraya ke rumah rakan

4th Oct Saturday
ke beberapa open house yang diadakan rakan2

5th Oct Sunday
bangun lambat dan ke open house lagi

6th Oct Monday
selamat tinggal johor bahru. bertolak ke subang
ke midvalley

7th Oct Tuesday
bangun pagi dan start pening2 ayam
masuk tengah hari dah start nak merangkak
tak jd balik hari ni sebab tidur 1 hari kat rumah nana
dinner nasi kosong dan tomyam ayam yg panas kat subang juga

8th Oct Wednesday
tak jadi pulang ke utp seperti yg dijadualkan selepas tasha dan zul dapat dibakar oleh azam anne dan azik ketika minum2 di mcd.
lepak kat hartamas *tak padan dengan demam*

9th Oct Thursday
janji balik at 9am tp bangun dah 9.30am.
selepas bergolek bergulik at last bergerak at 11am dr rumah.
breakfast kat old town so bergerak pulang at 11.50 mcm tu.
pulang ke utp dengan hati yang amat berat sekali.

10th & 11th Oct Friday & Saturday
aku masih gagal untuk menyihatkan diri



ah raya kali ni sangatlah bosan..income pun tak banyak. duh.

1 comment:

Merissa K. said...

dah la tak padan dengan demam. jumpa ex-girlfriend pulak tu kan? heheh.

dah la hot kann?